Door deze nieuwe beelden van 'Emily in Paris' S4 vallen wij nog meer in katzwijm van Alfie (2024)

* Dit artikel bevat spoilers!*

Als je, net als wij, door seizoen drie van Emily In Paris zoefde in een periode van 48 uur, vrijwel vanaf dat het uitkwam (oh, de gevaren van een release voor het volledige seizoen!), dan kunnen we ons voorstellen dat je dat gevoel het liefst zo snel mogelijk weer wil ervaren. De gekke kleding, talloze momenten van cringe, serieus drama, het schijnbaar eindeloze 'zullen ze, zullen ze niet' van Emily en Gabriel... Om nog maar te zwijgen over *dat* geweldige einde van seizoen drie waar we nog steeds niet helemaal overheen zijn.

De remedie voor een dergelijke situatie? We verzamelen elk stukje informatie dat beschikbaar is over wanneer we gezegend kunnen worden met een vierde seizoen – en dat is precies wat we hier voor je hebben verzameld. De allernieuwste beelden? Die bekijk je onderaan dit artikel.

Van de releasedatum en filmlocaties tot vermoedens van cast en plotspoilers, hier is alles wat we tot nu toe weten over Emily In Paris seizoen 4.

Is Emily In Paris seizoen 4 bevestigd?

Ja! Emily In Paris-actrice Lily Collins bevestigde het nieuws zelf in januari 2022 en plaatste een foto op Instagram om te onthullen dat de show niet alleen voor een derde seizoen was verlengd, maar ook voor een vierde seizoen. Het officiële Emily In Paris Instagram-account heeft het nieuws ook bevestigd. Laat het aftellen beginnen...

Hoewel er nog een trailer moet worden uitgebracht voor het vierde seizoen van de hitserie Emily in Paris, onderzocht Collins in een door Netflix gedeelde teaser de vragen die het komende seizoen zal beantwoorden: 'Er is zoveel gebeurd waar we alleen maar antwoorden op nodig hebben. Is Alfie nog steeds diepbedroefd? Zal Gabriel zijn Michelinster krijgen? Gaan Mindy en de band naar het Eurovisie Songfestival? En hoe zit het met Camille? Zal Sylvie's hernieuwde liefde blijven bestaan?'

Collins vervolgde: 'En de vraag die ons allemaal bezighoudt. Zullen Emily en Gabriel eindelijk bij elkaar komen?'

Het plagen hield daar niet op. Collins onthulde dat het leven van haar personages dit seizoen een aantal onverwachte wendingen kent.

'Emily zal moeten beslissen of alles wat ze altijd al wilde, echt is wat ze nodig heeft', plaagde Collins. 'En hoewel Emily’s hart altijd trouw zal blijven aan Parijs, moet je niet verrast zijn haar op een Roman Holiday aan te treffen.'

Zijn de opnames voor seizoen 4 van Emily In Paris begonnen?

De opnames zouden deze zomer voor het vierde seizoen beginnen in de studio's van Cité du Cinema, dezelfde opnamelocatie van de eerste drie seizoenen, maar de studio is nu geboekt voor de Olympische Spelen die in juli beginnen.

In september 2023 deelde Variety een nieuwe filmupdate voor Emily in Paris-seizoen 4 in Parijs, waarbij werd opgemerkt dat de productie 'gepland' is om in januari te beginnen voorafgaand aan de Olympische Spelen die in juli 2024 beginnen. Dit komt door het feit dat alle opnames van juni tot september 2024 in Parijs zijn verboden, terwijl de toegang tot sommige gebieden rond de Concorde en Trocadero vanaf maart beperkt zal zijn.

En ja hoor, we hebben bevestiging; het vierde seizoen van Emily in Paris wordt op dit moment gefilmd. Lily Collins plaatste op vrijdag 19 januari een selfie met het script van de eerste aflevering van seizoen 4 van Emily in Paris in haar handen. 'Zei daar iemand Saison Quatre?', schrijft ze bij de post. 'Eindelijk weer samen met mijn Emily in Paris-familie in Parijs en het voelt zo goed.'

De releasedatum van Emily in Paris seizoen 4

Ja! Er is een releasedatum van Emily in Paris seizoen 4. Netflix kondigde aan dat Emily in Paris seizoen 4 in twee delen verschijnt op de streamingdienst. Het eerste deel van de hitserie is te zien vanaf 15 augustus 2024 en het vervolg verschijnt op 12 september dit jaar. Wij blokken deze data alvast in onze agenda.

De cast van Emily in Paris seizoen 4

We zijn met de seizoenen nogal dol geworden op de Emily In Paris-cast. Omdat het echter gelijktijdig met seizoen drie is gefilmd, is het redelijk veilig om aan te nemen dat de meerderheid van onze meest geliefde personages in de nieuwe afleveringen zal voorkomen. Het zou toch niet bepaald Emily In Paris zijn zonder Emily (Lily Collins), toch? Of haar trouwe vriendin Mindy (Ashley Park) trouwens ook.

De schokkende cliffhangerfinale van seizoen drie impliceert dat Camille en Gabriel ook zullen terugkeren, naast de vaste gasten van de serie Sylvie, Julien, Luc en Alfie (gespeeld door Lucien Laviscount). Het stel was het grootste deel van seizoen drie samen, totdat hij wegliep in de laatste aflevering na Camille's onthulling dat Gabriel en Emily de hele tijd verliefd zijn geweest.

Aan Laviscount werd gevraagd wat hij volgend seizoen wil voor Emily's personage via E! News, hij zei eenvoudigweg dat ze 'gelukkig zou zijn.' Zoet.

In een eerder interview hield maker Star het nieuws over de terugkeer van Alfie echter vaag en zei tegen Deadline: 'Ik denk niet dat hij romantisch in beeld [meer] is. Ik denk niet dat Alfie daardoor uit de show verdwijnt. Hij heeft zeker een reden om in Parijs te zijn, en hij werkt samen met Gabriel. Ik heb het gevoel dat al onze karakters nog steeds met elkaar verbonden zijn, alleen op een meer gecompliceerde manier.' Maar gelukkig voor ons, is hij absoluut terug!

Star leek ook te bevestigen dat Camille's geheime Griekse minnaar Sofia zou terugkeren en zei: 'Ik denk dat we heel goed meer van haar zouden kunnen zien.'

Het plot van Emily in Paris seizoen 4

De exacte plotpunten voor seizoen vier zijn nog niet onthuld, maar gelukkig voor ons heeft Emily In Paris-maker Darren Star in recente interviews een aantal behoorlijk grote hints laten vallen.

Als eerste heeft Star het overkoepelende thema van seizoen 4 aangestipt, dat blijkbaar 'navigeren door ingewikkelde relaties' zal zijn. Dat kun je nog een keer zeggen... Met de noodlottige bruiloft aan het einde van seizoen drie, het nooit eindigende willen-ze-niet-zij van Emily en Gabriel, het schokkende babynieuws van Camille en het feit dat Emily, Gabriel en Camille allemaal in hetzelfde flatgebouw wonen, 'ingewikkeld' lijkt een luchtige manier om het te zeggen.

'Seizoen 4 van Emily in Paris gaat meer over het navigeren door ingewikkelde relaties; persoonlijke relaties en werkrelaties, en hoe deze met elkaar in conflict komen', legt Star uit in een interview met TV Guide. 'Emily gaat nog steeds samenwerken met Alfie, Gabriel en Camille. Die werkrelaties zijn echt beladen met emotionele conflicten.'

En wat betreft het babynieuws van Camille en Gabriel? Hoewel seizoen vier natuurlijk sterk in het teken zal staan van de onverwachte zwangerschap, vertelde Star aan Entertainment Tonight dat hij 'niet zeker weet of we daadwerkelijk een baby gaan zien' in de komende afleveringen – maar vooral omdat de show 'niet zo snel beweegt.' en 'Eén seizoen beslaat echt een paar maanden.' Dus hoogstwaarschijnlijk zal het plot meer gaan over Camille's zwangerschap en de aanloop naar de geboorte dan over een echte baby zelf.

Uiteraard zal het een grote impact hebben op de nooit eindigende saga van Emily en Gabriel. Maar zal seizoen 4 de twee eindelijk samen zien komen? Helaas gaf Star op dat front niet veel weg. Maar in een interview met Deadline sprak de maker van de show over de dynamiek waarmee ze in seizoen vier te maken zullen krijgen: 'Het zijn door sterren gekruiste minnaars, echt waar. En ik denk dat een grote vraag om over het volgende seizoen na te denken is: Emily is niet naar Parijs gekomen voor romantiek, ze kwam voor een baan, en ik denk dat ze zich allebei op een andere, meer volwassen plek in hun leven bevinden. en Gabriël, en beslist een ingewikkelder plaats.'

Op de vraag hoe Emily, Gabriel en Camille naast elkaar zouden kunnen bestaan in het licht van de gebeurtenissen aan het einde van seizoen 3, zei Star: 'Dat is een grote vraag waar we in seizoen vier over moeten nadenken. Ik heb zeker ideeën, maar ik denk dat ze er wel zullen zijn. Ze zijn allemaal betrokken bij elkaars leven, ze zijn vrienden, ze werken samen. Ze zijn allemaal erg met elkaar verbonden. Maar ik denk gewoon dat er hier enkele grote onvoorziene complicaties waren, vooral voor Emily. En misschien is dat voor Emily-Gabriel niet de bedoeling, althans niet in de nabije toekomst.'

En natuurlijk mogen we Camille's Griekse minnaar, Sofia, die nog steeds geheim is voor Gabriël, niet vergeten. Star onthulde dat we volgend seizoen waarschijnlijk meer van haar zullen zien: 'Ik weet niet of dit een relatie is die voorbij is, en ik denk dat er een romantische vonk was tussen de twee, waarvan ik het gevoel heb dat we die nog nooit hebben gehad tussen Camille en Gabriel. Ik heb het gevoel dat er een echte passie heerst tussen hen beiden.'

Eerste beelden van Emily in Paris seizoen 4

Met nog iets meer dan een maand te gaan, bracht Netflix onlangs eerste beelden van het vierde seizoen van Emily in Paris naar buiten. Daar is zojuist een nieuwe batch van beelden bijgekomen. En ook al zijn het stilstaande beelden, er is als je het aan ons vraagt behoorlijk wat aan af te lezen. Oordeel zelf:

Door deze nieuwe beelden van 'Emily in Paris' S4 vallen wij nog meer in katzwijm van Alfie (2024)
Top Articles
How to unblock blocked websites (9 easy ways)
How to Access Blocked Sites in Chrome: 9 Steps (with Pictures)
It’s Time to Answer Your Questions About Super Bowl LVII (Published 2023)
55Th And Kedzie Elite Staffing
Hotels
Restored Republic January 20 2023
Cooking Chutney | Ask Nigella.com
Terrorist Usually Avoid Tourist Locations
Unity Stuck Reload Script Assemblies
Top 10: Die besten italienischen Restaurants in Wien - Falstaff
Moviesda Dubbed Tamil Movies
Nieuwe en jong gebruikte campers
Student Rating Of Teaching Umn
All Obituaries | Ashley's J H Williams & Sons, Inc. | Selma AL funeral home and cremation
3656 Curlew St
Olivia Ponton On Pride, Her Collection With AE & Accidentally Coming Out On TikTok
Cranberry sauce, canned, sweetened, 1 slice (1/2" thick, approx 8 slices per can) - Health Encyclopedia
Indiana Immediate Care.webpay.md
Used Drum Kits Ebay
Mary Kay Lipstick Conversion Chart PDF Form - FormsPal
Brett Cooper Wikifeet
Keck Healthstream
Hennens Chattanooga Dress Code
Sizewise Stat Login
Rust Belt Revival Auctions
Hellraiser 3 Parents Guide
Dove Cremation Services Topeka Ks
City Of Durham Recycling Schedule
A Christmas Horse - Alison Senxation
800-695-2780
208000 Yen To Usd
Angel Haynes Dropbox
Marlene2995 Pagina Azul
Roseann Marie Messina · 15800 Detroit Ave, Suite D, Lakewood, OH 44107-3748 · Lay Midwife
Jail Roster Independence Ks
Kacey King Ranch
Donald Trump Assassination Gold Coin JD Vance USA Flag President FIGHT CIA FBI • $11.73
O'reilly Auto Parts Ozark Distribution Center Stockton Photos
Andhra Jyothi Telugu News Paper
D-Day: Learn about the D-Day Invasion
How to Get a Better Signal on Your iPhone or Android Smartphone
Discover Things To Do In Lubbock
Owa Hilton Email
Sofia Franklyn Leaks
Leland Nc Craigslist
Big Reactors Best Coolant
Ts In Baton Rouge
The Cutest Photos of Enrique Iglesias and Anna Kournikova with Their Three Kids
House For Sale On Trulia
How to Do a Photoshoot in BitLife - Playbite
Yoshidakins
Varsity Competition Results 2022
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6594

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.